Fundamentals of iOS 11

‹ Terug

Fundamentals of iOS 11 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 399

Ga naar Fundamentals of iOS 11 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online iOS for End Users cursus maak je kennis met de functionaliteiten van iOS voor eindgebruikers. Je krijgt onder andere een introductie over het aanmaken van account en deze te gebruiken op een iPad.Vervolgens leer je hoe je iPad applicaties kunt installeren en beheren. Ook leer je gebruik te maken van de communicatie tools en de iPad notities en kalender.Je gaat aan de slag met Safari op je iPad, het gebruikmaken van de camera en foto mogelijkheden op de iPad.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo