Adobe InDesign CC

‹ Terug

Adobe InDesign CC - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 119

Ga naar Adobe InDesign CC voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe training / cursus leert u de basis functionaliteiten die beschikbaar zijn in InDesign CC. Met behulp van Adobe InDesign CC, kunt u interactieve grafische documenten maken en exporteren met verschillende functies zoals knoppen, paginaovergangen, films en audio-bestanden, hyperlinks en animaties. Deze training gaat specifiek in op de functionaliteiten om grafisch goed uitziende documenten te ontwikkelen, printen en op te slaan. Aan het einde van de training krijgt u tevens kort inzicht in de wat meer geavanceerde functionaliteiten.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het werken met de toolbars en tabs, nieuwe documenten maken, PDF's, unieke designs, speciale effecten, objects, het gebruik van layers, templates en nog heel veel meer.Uw resultaatNa het volgen van de training bent u bekend met de basisfunctionaliteiten van Adobe InDesign. Denk hierbij aan functionaliteiten als het maken, creƫren, opslaan en printen van een document.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die de basis technieken van Adobe InDesign CC willen leren.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe InDesign CC is opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe InDesign CC EssentialsAdobe InDesign CC Essential ToolsAdobe InDesign CC Advanced FeaturesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo