CompTIA PenTest+ (exam PT0-001)

‹ Terug

CompTIA PenTest+ (exam PT0-001) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
17
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar CompTIA PenTest+ (exam PT0-001) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Comptia PenTest+ (exam PT0-001) cursus maak je kennis met de algemene concepten en methodologie├źn met betrekking tot penetratietesten.Je leert onder andere het plannen en het scope van penetratie testen, hoe je passieve verkenningen kunt uitvoeren en de beste manier om informatie in te winnen door gebruik te maken van verschillende technieken zoals het scannen, vingerafdrukken en afluisteren.Tenslotte ontdek je hoe je kwetsbaarheid scans kunt uitvoeren en analyseren, de verschillende aspecten van social engineering exploits en aanvallen en het verkennen en evalueren van verschillende penetratietools, modules en scripts.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de concepten en methodologie├źn met betrekking tot penetratietesten.DoelgroepSecurityspecialistInhoud cursusHoofdstukkenCompTIA PenTest+: Planning for an EngagementCompTIA PenTest+: Scoping an EngagementCompTIA PenTest+: Information GatheringCompTIA PenTest+: Vulnerability IdentificationCompTIA PenTest+: Social Engineering and Specialized System AttacksCompTIA PenTest+: Network-Based ExploitsCompTIA PenTest+: Application-Based vulnerabilitiesCompTIA PenTest+: Local Host VulnerabilitiesCompTIA PenTest+: Post-Exploitation and Facilities AttacksCompTIA PenTest+: Penetration Testing ToolsCompTIA PenTest+: Analyzing Tool and Script OutputCompTIA PenTest+: Reporting and CommunicationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo