Evernote 6.0 for end users

‹ Terug

Evernote 6.0 for end users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 249

Ga naar Evernote 6.0 for end users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Evernote 6.0 training leer je alles wat je moet weten om zelfstandig aan de slag te kunnen met Evernote.Je leert navigeren, notities maken en bewerken. Daarnaast leer je de features gebruiken die ervoor zorgen dat je notities altijd up to date zijn. Verder is het handig om de knip en plak opties te gebruiken zodat je efficient en effectief aan de slag kunt gaan.Om je notities mooier te maken biedt Evernote je de optie om afbeeldingen, tabellen, hyperlinks toe te voegen aan je notities en documenten. Andere onderwerpen die aan bod komen zijn zoeken, verwijderen, toevoegen, bewerken en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden beheers je de basisfunctionaliteiten van Evernote 6.0 en kun je aan de slag om zelf notities en documenten te delen.DoelgroepOffice gebruikersInhoud cursusHoofdstukkenEvernote 6.0: Sign-in & SetupEvernote 6.0: Creating & Opening NotesEvernote 6.0: Structuring & Saving NotesEvernote 6.0: Formatting NotesEvernote 6.0: Illustrating NotesEvernote 6.0: Organizing NotesEvernote 6.0: Collaboration ToolsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo