Database Administration Fundamentals (exam 98-364)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Database Administration Fundamentals (exam 98-364)
‹ Terug

Database Administration Fundamentals (exam 98-364) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
7
Lesgeld per termijn:
€ 239

Ga naar Database Administration Fundamentals (exam 98-364) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze MTA training / cursus leert u de basis van databases kennen. Zo leert u wat (relationele) Database Management Systemen zijn en maakt u kennis met verschillende database modellen. Later in deze cursus leert u hoe u databases, tabellen, views en stored procedures middels DDL kunt aanmaken.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn data definition language, SQL Server Management Studio, normaliseren, clustered en nonclustered indexes, permissies, data manipulation language, diverse SQL statements en nog heel veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis van (SQL) databases. Tevens kan deze training worden gebruikt om u optimaal voor te bereiden op het Microsoft 98-364 examen.DoelgroepDeze training is bedoeld voor beginnende database administrators die een gedegen basiskennis van databases willen hebben. Dit examen is onderdeel van de certificering MTA: Database Fundamentals.Inhoud cursusDe training / cursus Database Administration Fundamentals (exam 98-364) is opgebouwd uit verschillende lessen:Design Principles and Data ManipulationCreating, Optimizing, and Securing DatabasesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo