Certificaat Beveiliging C

‹ Terug

Certificaat Beveiliging C - NHA

Niveau:
Orde en veiligheid
Duur:
9
Lesgeld per termijn:
€ 399

Ga naar Certificaat Beveiliging C voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leidinggevende worden in de beveiliging? Behaal het certificaat Beveiliging C Je hebt al het diploma Beveiliger? En je merkt dat je situaties makkelijk overziet? Nu alleen nog het certificaat Beveiliging C halen en je kunt aan de slag als leidinggevende. Als leidinggevende stuur je een team van beveiligers aan. Je: zorgt ervoor dat teamleden hun werk kunnen doen; geeft teamleden instructies; rapporteert aan het management. Leiding geven in de beveiliging? Leiding geven vereist overzicht, daadkracht, anticiperend vermogen en uitstekende communicatieve vaardigheden. Een voorbeeld: Een beveiligingsmedewerker ziet op camerabeelden een verdachte situatie op een bedrijfsterrein. Voor deze specifieke situatie geldt geen vaste procedure. Hoe te handelen? De medewerker schakelt je hulp in. Je inventariseert en beoordeelt de situatie. Je neemt beslissingen. Maar hoe weet je wat te doen op welk moment? Hoe neem je een goede beslissing in een situatie waar geen standaard stappenplan voor is? Dát leer je in deze opleiding voor het Certificaat Beveiliging C. Verantwoordelijkheid Met de opleiding Certificaat Beveiliging C ben je beter voorbereid op extra verantwoordelijkheden. En op je nieuwe rol als leidinggevende. Je bent het vaste aanspreekpunt voor management en collega beveiligers. Ook verzorg je het contact met politie of andere hulpdiensten als dat nodig is. Je krijgt te maken met uiteenlopende vragen zoals:?Kunnen wij het parkeerterrein nog scherper in de gaten houden???Ik heb per ongeluk een stap in de procedure overgeslagen. Wat moet ik nu doen???Kan ik een dienst ruilen?? Carrière Het certificaat Beveiliging C zet de deur open naar leidinggevende functies binnen de beveiligingsbranche. Zet de volgende stap in je beveiligerscarrière en word binnen 9 maanden bevoegd leidinggevende. Zo werkt studeren bij NHA

Over

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.