Building Web Applications with Node.js

‹ Terug

Building Web Applications with Node.js - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
17
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Building Web Applications with Node.js voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Node.JS training maakt u kennis met de basis en geavanceerde mogelijkheden die Node.js te bieden heeft. In de cursus leert u hoe u Node.js kunt installeren, hoe u een basis webserver kunt opzetten en bestanden kunt beheren. Daarnaast leert u hoe u dient te werken met processen om Node.js toepassingen te optimaliseren, hoe u om moet gaan met security in Node.js en hoe u het beste kunt debuggen en testen met Node.js.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn REPL, HTTP, CommonJS, Emacs, PostgreSQL, Jade, Mean Stack, HMAC, DNS lookup application en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basis en geavanceerde mogelijkheden die nodig zijn voor het ontwikkelen van webapplicaties op basis van Node.js.DoelgroepDe cursus is bedoeld voor webontwikkelaars die willen weten hoe een webapplicatie kan worden gebouwd met Node.js.Inhoud cursusDe training / cursus Building Web Applications with Node.js is opgebouwd uit verschillende lessen:Node.js FundamentalsNode.js: Files, Data Stores, Networked, and WebSocket ApplicationsNode.js: Express Applications and the MEAN StackOptimizing and Securing Node.js ApplicationsNode.js: Debugging, Testing, Deploying, and Maintaining Node ApplicationsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo