Exploring PhoneGap

‹ Terug

Exploring PhoneGap - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Exploring PhoneGap voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Phonegap training /cursus maakt u kennis met de basisfunctionaliteiten van PhoneGap. Met PhoneGap kunnen mobiele applicaties ontwikkelt worden. U leert onder andere over de geschiedenis, voorwaarden en de installatie van PhoneGap. Tevens leert u een app te publiceren via Phone Build en leert u te testen, debuggen en onderhouden van de app door gebruik te maken van PhoneGap.In het tweede deel van deze cursus leert u een app te publiceren middels de command line interface en het toepassen van API's om bijvoorbeeld de camera en geo-location te benaderen.Uw resultaatNa het volgen van deze training bent u bekend met de basisfunctionaliteiten van PhoneGap en bent u bekend met het ontwikkelen van native apps voor mobiele apparaten door gebruik te maken van HTML en JavaScript.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor developers die meer willen weten van PhoneGap.Inhoud cursusDe training / cursus Exploring PhoneGap bestaat uit verschillende lessen:PhoneGap: Exploring Basic FeaturesPhoneGap: Exploring Advanced FeaturesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo