Certified Secure Computer User (CSCU) - incl. examen

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Certified Secure Computer User (CSCU) - incl. examen
‹ Terug

Certified Secure Computer User (CSCU) - incl. examen - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
16
Lesgeld per termijn:
€ 289

Ga naar Certified Secure Computer User (CSCU) - incl. examen voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze CSCU training doe je de kennis en vaardigheden op om veiliger gebruik te maken van je digitale producten. Je leert meer over computer en netwerk security gevaren zoals identiteitsdiefstal, creditcard fraude, phishing, virussen, emails hoaxes, het verlies van vertrouwelijke informatie, hackaanvallen en social engineering. Deze cursus is ideaal voor organisaties die hun medewerkers willen trainen op het gebied van IT-security.Deze cursus is inclusief examenvoucher, certificaat van deelname, Instructor led training modules en officiele e-courseware. Icttrainingen.nl is de enige geautoriseerde partner van EC-Council voor online trainingen in Nederland.Uw resultaatNa afronding van deze cursus ben je helemaal op de hoogte van de hedendaagse IT bedreigingen en weet je daar adequaat op in te spelen. Tevens ben je voorbereidt op het Certified Secure Computer User (CSCU) examen.DoelgroepIedere computergebruiker die wilt leren veiliger gebruik te maken het computergebruikInhoud cursusHoofdstukken:Module 1: Introduction To Data SecurityModule 2: Securing Operating SystemsModule 3: Malware and AntivirusesModule 4: Internet SecurityModule 5: Security On Social Networking SitesModule 6: Securing Email CommunicationsModule 7: Securing Mobile DevicesModule 8: Securing The CloudModule 9: Securing Network ConnectionsModule 10: Data Backup and Disaster RecoveryMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo