Basics of R for Data Science

‹ Terug

Basics of R for Data Science - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 219

Ga naar Basics of R for Data Science voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

R is de statistische programmeertaal die datadeskundigen gebruiken voor onder andere het in kaart brengen van brede sociale en online marketingtrends, of het ontwikkelen van financiƫle en klimaatmodellen die onze economieƫn en gemeenschappen helpen sturen.In deze training leer je de gemeenschappelijke datastructuren die gebruikt worden in R. Je leert hoe je R kunt gebruiken om tabellarische gegevens uit CSV-, Excel- en HTML-indeling importeert en exporteert.Daarnaast ga je aan de slag met data in R met behulp van de dplyr-bibliotheek.Ook leer je hoe je regressiemethoden toepast op gegevenswetenschappelijke problemen met behulp van R.Tot slot pas je classificatie- en clusteringsmethoden toe op gegevenswetenschappelijke problemen met behulp van R. En leer je hoe je R kunt gebruiken om plots en grafieken met gegevens te maken.Uw resultaatJe leert de basisbeginselen van R voor Data Science.DoelgroepData-analist, SoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenR for Data Science: Data StructuresR for Data Science: Importing and Exporting DataR for Data Science: Data ExplorationR for Data Science: Regression MethodsR for Data Science: Classification & ClusteringR for Data Science: Data VisualizationMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo