Advanced Scrum

‹ Terug

Advanced Scrum - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Advanced Scrum voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze SCRUM training / cursus leert u op een uitgebreide manier alle ins en outs van SCRUM kennen. Zo leert u de belangrijkste activiteiten die nodig zijn tijdens het ontwikkelen van software. Denk hierbij aan sprint backlogs, release planning en het uitvoeren van de sprintplanning. Later in de cursus leert u hoe u de SCRUM methode kunt integreren en customizen als ook het omgaan met veel voorkomende uitdagingen die kunnen ontstaan tijdens een sprint.Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere sprint backlogs, de diverse rollen in Scrum, CRS, user stories, daily standups, velocity en nog veel meer.Uw resultaatNa het behalen van deze training heeft u uitgebreide kennis opgedaan van SCRUM.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor softwareontwikkelaars of anderen die zich de SCRUM methodiek eigen willen maken.,/p>Inhoud cursusDe training / cursus Advanced Scrum is opgebouwd uit verschillende lessen:Advanced Scrum: Developing the Product and Sprint BacklogsAdvanced Scrum: Integrating and Customizing ScrumAdvanced Scrum: Addressing Sprint Execution ChallengesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo