Architecting on Amazon Web Services

‹ Terug

Architecting on Amazon Web Services - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
29
Lesgeld per termijn:
€ 499

Ga naar Architecting on Amazon Web Services voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Amazon Web Services cursus staan we stil bij de mogelijkheden van Amazon Web Services. Je maakt kennis met de verschillende services en tools die Amazon Web Services biedt, je gaat aan de slag met het gebruik van GUI en command line tools in combinatie met EFS en EBS.Verder maak je kennis met het importeren en exporteren van data van cloud naar on-premise. Je leert hoe je VPC's en subnets planned, aanmaakt en beheert, en hoe je Powershell in combinatie met AWS CLI kunt inzetten om EC2 aan te maken en te beheren.We staan stil bij hoe je omgaat met EBS volume snapshots, active directory, app provisioning met Elastic Beanstalk, OpsWorks en CloudFormation stacks voor zowel Windows als Linux.Andere onderwerpen die aan bod zullen komen zijn S3 bucket , troubleshooting, Route 53, Aurora , Redshift , ElastiCache , Glacier en nog veel meer.Uw resultaatJe bent bekend met Amazon Web Services en wat de voordelen van Amazon Web Services voor je kunnen zijn. Je kunt deze training gebruiken ter voorbereiding op het AWS Certified Solutions Architect - Associate examen van Amazon.DoelgroepDatabasebeheerders, Netwerkbeheerder, SysteembeheerderInhoud cursusHoofdstukkenCloud Tech PrimerThe AWS CloudCore AWS ManagementEFS and EBSCloud Storage SolutionsVirtual Private Clouds (VPCs) and SubnetsCommand Line VM ManagementCaching, Performance, and High AvailabilityEBS Snapshots, Monitoring, and LoggingIdentity and Access ManagementAdvanced AWS ManagementAWS SecurityAWS Disaster RecoveryAWS TroubleshootingCDN, Route 53AWS Database ServicesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo