Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-331)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-331)
‹ Terug

Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-331) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
20
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-331) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze SharePoint training / cursus leert u Microsoft SharePoint Server 2013 te configureren en te beheren. Tevens geeft de cursus u een leidraad en best practices voor de implementatie van SharePoint Server 2013.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn de configuratie van gebruikersprofielen, configuratie van search, beheren van taxonomy, beveiliging, users & permissions, installatie van SharePoint Server 2013, de belangrijkste functies van SharePoint, service applicaties en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training kunt u zelfstandig SharePoint Server 2013 configureren en beheren.DoelgroepDeze training is bedoeld voor iedereen die zelfstandig SharePoint Server 2013 wilt kunnen configureren en beheren. Deze training bereidt u optimaal voor op het Microsoft SharePoint 70-331 examen. Dit examen is onderdeel van de MCSE: SharePoint certificering.Inhoud cursusDe training / cursus Core Solutions of Microsoft SharePoint Server 2013 (exam 70-331) is opgebouwd uit verschillende lessen:Information ArchitectureLogical and Physical DesignInstallationWeb and Service ApplicationsAuthenticationSecurity and TaxonomyUser Profiles and SearchMaintenance and MonitoringKennistestMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo