Business Intelligence with QlikView

‹ Terug

Business Intelligence with QlikView - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
20
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Business Intelligence with QlikView voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze QlikView cursus maak je uitgebreid kennis met de basisprincipes en gevorderde functionaliteiten van QlikView. Zo leer je QlikView te installeren, te configureren en te beheren. QlikView helpt zakelijke gebruikers gegevens te analyseren en BI visualisaties te creƫren.In deze cursus leer je tevens meer over data modeling, macros, data governance & metadata management, dashboards, scripting en het beheren en deployen van QlikView Server.Uw resultaatNa het volgen van deze Qlikview cursus ben je in staat om uitgebreide Business Intelligence visualisaties in Qlikview te maken.DoelgroepBusiness analistInhoud cursusHoofdstukkenBusiness Intelligence with QlikViewData ModelingMacros and PropertiesData Governance and Metadata ManagementDashboards and Comparative AnalysisScripting and DesigningApplication Deployment and PerformanceServerMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo