Adobe Illustrator CC 2015

‹ Terug

Adobe Illustrator CC 2015 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 299

Ga naar Adobe Illustrator CC 2015 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Adobe cursus / training maakt u kennis met Adobe Illustrator CC 2015 en de nieuwe mogelijkheden. U leert onder andere het creëren van nieuwe documenten, te werken met files, het gebruik van templates, het navigeren en configureren. Daarnaast leert u de verschillende technieken zoals het tekenen, te werken met teksten, hoe u kunt werken met verschillende tools zoals slice, shapes etc. Aan het einde van de training leert u te werken met pen tools en objecten, hoe u kunt werken met bitmap foto's, creëren van unieke effecten en u krijgt een demonstratie over het gebruik van een type tool en de mesh tool in Adobe Illustrator CC 2015.Uw resultaatNa het volgen van deze Adobe cursus bent u bekend met de belangrijkste functionaliteiten in Adobe Illustrator CC 2015.DoelgroepDeze cursus is met name bedoeld voor ontwerpers, uitgevers en/of anderen die Illustrator willen gebruiken om illustraties, logo's, advertenties of andere grafische documenten willen ontwikkelen..Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Illustrator CC 2015 is opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe Illustrator CC 2015 Introduction and New FeaturesAdobe Illustrator CC 2015 FundamentalsDrawing in Adobe Illustrator CC 2015Working with Text in Adobe Illustrator CC 2015Adobe Illustrator CC 2015 ToolsAdobe Illustrator CC 2015 Working with the Pen Tools and ObjectsAdobe Illustrator CC 2015 Gradients and Bitmap ImagesAdobe Illustrator CC 2015 Advanced Tools and EffectsMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo