Database Design Fundamentals

‹ Terug

Database Design Fundamentals - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 129

Ga naar Database Design Fundamentals voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze database training / cursus leert u de basisprincipes van het ontwerpen van (relationele) databases. U leert wat database modellering is en hoe het ingezet kan worden bij het ontwerpen van een database. Deze cursus beschrijft ook de 4 stappen in de database ontwerp cyclus.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn het designen van een relationele database, de logische en fysieke database ontwerp methodieken en nog veel meer.De training is niet gekoppeld aan een specifieke database maar behandelt algemene concepten.Uw resultaatU bent bekend met de basisprincipes achter (relationele) databases. Tevens heeft u basiskennis van SQL.DoelgroepOntwikkelaars / support engineers die zich de basisprincipes van het ontwerpen van databases eigen willen maken.Inhoud cursusDe training / cursus Database Design Fundamentals is opgebouwd uit verschillende lessen:Introduction to designing a relational databaseThe logical and physical database design methodologiesMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo