Adobe Dreamweaver CC 2015

‹ Terug

Adobe Dreamweaver CC 2015 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Adobe Dreamweaver CC 2015 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Dreamweaver training / cursus leert u met behulp van Adobe Dreamweaver CC 2015 webpagina's te ontwikkelen en te beheren. U maakt onder andere kennis met basis coderen in Adobe Dreamweaver CC 2015, de Adobe Dreamweaver CC 2015 interface, te werken met browsers en het gebruik van HTML tags. Tenslotte leert u over web design in Adobe Dreamweaver zoals het responsive maken van webelementen.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn templates, auto-completion, live view source code, DOM panel, CSS transitions panel, tables & divs, fonts, visual media queries bar en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van de training kunt u Adobe Dreamweaver CC 2015 gebruiken om zelfstandig webpagina's te ontwikkelen.DoelgroepWebontwikkelaars die willen leren werken met Adobe Dreamweaver CC 2015. Kennis van een voorgaande versie van Dreamweaver is niet nodig.Inhoud cursusDe training / cursus Adobe Dreamweaver CC 2015 is opgebouwd uit verschillende lessen:Adobe Dreamweaver CC 2015 FundamentalsBasic Coding with Adobe Dreamweaver CC 2015The Adobe Dreamweaver CC 2015 InterfaceAdobe Dreamweaver CC 2015 Browsers and HTMLAdobe Dreamweaver CC 2015 Web DesignMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo