Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions (exam 70-473)

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions (exam 70-473)
‹ Terug

Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions (exam 70-473) - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
12
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Designing and Implementing Cloud Data Platform Solutions (exam 70-473) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online Azure training leer je cloud data oplossingen te ontwerpen en implementeren. Deze training is in lijn met Microsoft examen 70-473.Je leert SQL databases op te zetten, het beheren van Azure Virtual Machines, Hybrid SQL Server oplossingen te implementeren, data warehousing en alles wat er komt kijken bij het beveiligen van een SQL database in de breedste zin van het woord.Uw resultaatNa succesvolle afronding van deze cursus ben je in staat om cloud data oplossingen te ontwerpen en beheren. Tevens ben je voorbereid op het Microsoft 70-473 examen.DoelgroepDatabasebeheerders, SoftwareontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenSQL DatabasesImplementing a SQL DatabaseAzure Virtual MachinesHybrid SQL Server SolutionsData WarehousingSQL Server Database SecurityAzure SQL Database SecurityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo