AngularJS and ASP.NET 5 MVC 6

‹ Terug

AngularJS and ASP.NET 5 MVC 6 - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
6
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar AngularJS and ASP.NET 5 MVC 6 voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze online AngularJS training leer je een Single Page Applicatie maken met ASP.NET 5 en MVC 6.Je leert hoe je gebruik kunt maken van GruntJS, Visual Studio en Entity Framework 7. Tenslotte maak je kennis met Data Persistence, Validatie en Security.Andere onderwerpen die aan bod komen zijn 404 errors, DbContext class, NuGet Package Manager Console, Dependency Injection framework en nog veel meer.Uw resultaatNa het succesvol afronden van deze training ben je in staat om een single page applicatie te maken met AngularJS en ASP.NET 5, MVC 6.DoelgroepWebontwikkelaarInhoud cursusHoofdstukkenAngularJS and ASP.NET 5 MVC 6: Creating an SPAAngularJS and ASP.NET 5 MVC 6: Data Persistence, Validation, and SecurityMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo