Fundamentals of Microsoft Office 365 Word Online

  • Home/
  • Rubrieken/
  • Fundamentals of Microsoft Office 365 Word Online
‹ Terug

Fundamentals of Microsoft Office 365 Word Online - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
5
Lesgeld per termijn:
€ 199

Ga naar Fundamentals of Microsoft Office 365 Word Online voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze cursus Word Online maak je op een interactieve manier kennis met de basisfunctionaliteiten van Microsoft Office 365 Word Online. Je kunt hierbij denken aan het navigeren in Word Online, aanpassen van teksten en afbeeldingen, het opslaan van documenten en het gebruik van de automatische vertalingstool.Tenslotte leer je hoe je teksten kunt aanpassen qua stijl, kleur, het aanmaken van bullet points en paragrafen en hoe je headers, footers en hyperlinks kunt gebruiken in Microsoft Office 365 Word Online.Uw resultaatNa succesvolle afronding ben je bekend met de basisfuncionaliteiten van Microsoft Office 365 Word Online.DoelgroepOfficegebruikersInhoud cursusHoofdstukken: Word Online: Opening & Navigating in Word Online Word Online: Editing Documents Word Online: Saving & Printing Documents Word Online: Formatting Text & Paragraphs Word Online: Formatting Documents Meer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo