Hadoop Operations

‹ Terug

Hadoop Operations - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
25
Lesgeld per termijn:
€ 389

Ga naar Hadoop Operations voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Hadoop training / cursus maakt u op een uitgebreide manier kennis met Hadoop clusters. Zo komt het ontwerpen van Hadoop clusters aan bod alsook Hadoop in de cloud aan bod. Vervolgens gaat de cursus verder met het deployen en beveiligen van Hadoop clusters. Aan het einde van de cursus komt capacity management, cloudera manager en performance tuning van Hadoop clusters aan bod.Onderwerpen die onder andere aan bod komen zijn EC2, AWS, EMR job, Hive daemons, Install Hadoop, NameNode failure, DataNode, YARN, HDFS, event management, JogHistoryServer logs, performance tuning en nog veel meer.Uw resultaatNa het volgen van deze training heeft u uitgebreide kennis verkregen op het gebied van Hadoop clusters. DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten van Hadoop clusters vanuit een operations perspectief.Inhoud cursusDe training / cursus Hadoop Ecosystem is opgebouwd uit verschillende lessen:Designing Hadoop ClustersHadoop in the CloudDeploying Hadoop ClustersHadoop Cluster AvailabilitySecuring Hadoop ClustersOperating Hadoop ClustersStabilizing Hadoop ClustersCapacity Management for Hadoop ClustersPerformance Tuning of Hadoop ClustersCloudera Manager and Hadoop ClustersMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo