Apple Safari for End Users

‹ Terug

Apple Safari for End Users - ICT trainingen

Niveau:
MBO+
Duur:
4
Lesgeld per termijn:
€ 149

Ga naar Apple Safari for End Users voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

In deze Apple Safari cursus leert u de basisfunctionaliteiten van Apple Safari kennen. Alle basiselementen komen aan bod. Denk hierbij aan het browsen, het toevoegen van bookmarks als ook het toevoegen van add-ons. Aan het einde van de cursus leert u ook om te gaan met security binnen de Apple Safari browser. Voor een gedetailleerde inhoud kunt u terecht in de individuele hoofdstukken.Uw resultaatNa het volgen van deze cursus bent u bekend met de basisfunctionaliteiten van Apple Safari.DoelgroepDeze cursus is bedoeld voor iedereen die meer wilt weten over de functionaliteiten die Apple Safari te bieden heeft.Inhoud cursusDe cursus Apple Safari for End Users bestaat uit verschillende lessen:Getting Started with SafariUp and Running with Safari 5.1Sharing Content and Browsing the Web Privately and Securely using SafariMeer informatie?Kijk op onze website voor gedetailleerde lesinhoud en schermafbeeldingen van deze training.Onbeperkt leren voor een vast bedrag per maand?Naast losse trainingen bieden wij ook IT kennisabonnementen aan waarmee je onbeperkt kan trainen voor een vast laag bedrag per maand. Zie voor meer informatie onze website onder Onbeperkt Leren.

Over

icttrainingen.nl is gespeciliseerd in trainingen voor IT-medewerkers en -managers. Met kwalitatief hoogwaardig lesmateriaal hou je je kennis en certificeringen uptodate. Omdat alle trainingen 100% online zijn heb je geen reistijd en wordt je niet opgesloten in een trainingsruimte. Je studeert bovendien waar en wanneer je maar wil. En in je eigen tempo. Je kunt dus sneller door bij onderdelen die je al beheerst en meer tijd nemen bij de onderdelen die je eigen wil maken.

icttrainingen.nl voor organisaties
icttrainingen.nl richt zich op bedrijven en organisaties met veel IT-medewerkers en/of waar IT van groot belang is voor de "core business". Binnen een op maat gemaakte online leeromgeving heb je als manager op ieder moment inzicht in de voortgang van de cursisten en beheer je de budgetten. De trainingen zijn bovendien tot 80% goedkoper dan vergelijkbare klassieke trainingen. Dus wordt er gewerkt met Microsoft, Cisco, Oracle, Prince2 etc.? Kies dan voor icttrainingen.nl.

icttrainingen.nl logo