Adobe Software

Sorteer op


Prijs


Niveau


Aanbieder


Vind de thuisstudie Adobe Software die bij jou past

Wil jij thuis online over Adobe programma's leren? Kies dan voor een online cursus Adobe Photoshop of een van de andere softwareprogramma's. En volg de beroepsopleiding thuis. Vergelijk hieronder de cursussen en opleidingen van verschillende opleiders. Of je nu meer wil leren om verder te komen in je huidige baan DTP-er, webdesigner of 'video editor', of voor een carrièreswitch, in het overzicht staat gegarandeerd de thuisstudie die je zoekt.
Photo by Szabo Viktor on Unsplash

Adobe Captivate 8 Fundamentals Cursus E-Learning

in overleg € 129,00 oem office elearning menu cursus
logo

Cursus Adobe Captivate 8 Fundamentals - Online E-Learning training. Bestellen en direct starten voor de bestemeer

Adobe Illustrator CC Cursus E-Learning

in overleg € 149,00 oem office elearning menu cursus
logo

Cursus Adobe Illustrator CC E-Learning - Online E-Learning training. Bestellen en direct starten voor de bestemeer

Adobe Software

Adobe is de maker van beste apps en services voor creatievelingen. Ben je DTP-er, fotograaf, filmmaker of een andere digitale 'creator'?

Veelgestelde vragen

Een thuisstudie betekent flexibel studeren; waar en wanneer het jou uitkomt met (online) begeleiding door ervaren docenten. In de online leeromgeving heb je altijd overzicht van de lesstof en jouw voortgang. Dus wil je je, in jouw eigen tempo, verdiepen in Adobe Software, eventueel naast je werk, kies dan voor Adobe Software als thuisstudie.
Een thuisstudie begin je in de meeste gevallen wanneer het jou uitkomt. Kies een periode waarin je naar verwachting iets meer tijd hebt. En start dan met Adobe Software. Je kunt in jouw eigen tempo studeren. Ervaring leert echter dat een goed startmoment en een periode waarin je (grotendeels) aaneengesloten en gestructureerd kunt studeren twee belangrijke factoren zijn voor het volhouden van een thuisstudie.
Op Thuisstudie.nl vergelijk je snel het aanbod van Laudius, LOI, NHA en NTI. Dit zijn zonder uitzondering gecertificeerde opleiders die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Welk certificaat of diploma je aan het eind van de thuisstudie ontvangt, is afhankelijk van de cursus of opleiding. Maak je Adobe Software shortlist op Thuisstudie.nl. En klik eenvoudig door naar de pagina van de opleider voor meer informatie over de examinering en het diploma of certificaat.
Een thuisstudie geeft in de regel geen recht op studiefinanciering. De opleiders zijn particuliere instellingen en vallen daarmee buiten de regelingen voor gesubsidieerd onderwijs en daarmee studiefinanciering. Als je een thuisstudie wilt volgen voor (toekomstig) werk, kun je de studiekosten wel meenemen in de aangifte inkomstenbelasting. Vaak krijg je een deel van de opleiding terug in de vorm van een belastingvoordeel. Ga naar de website van De Belastingdienst voor meer informatie.