Leren is leuk met een cursus van LOI Kidzz

LOI Kidzz biedt superleuke, leerzame cursussen waarmee je kind een voorsprong krijgt op school. Kies voor een LOI-cursus voor kinderen en profiteer van de jarenlange ervaring van de LOI! De cursussen zijn ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen. Na afloop heeft je kind een écht diploma op zak! Wil jij graag dat je kind nuttig bezig is, maar wil je kind het liefst plezier maken? Maak dan nu kennis met de taalcursussen Engels leren of Spaans leren van LOI Kidzz. Ruim 92% van de ouders beveelt daarnaast de typecursus van LOI Kidzz aan.

Top 5 Cursussen en Opleidingen bij LOI Kidzz

# Naam Type  
1 LOI Kidzz: Typen - Dyslexie Meer info
2 LOI Kidzz: Engels Meer info
3 LOI Kidzz: Typen - Regulier Meer info
4 LOI Kidzz: Basisschool - Dyslexie Meer info
5 LOI Kidzz: Basisschool - Regulier Meer info

In 't kort

LOI Kidzz biedt superleuke, leerzame cursussen waarmee je kind een voorsprong krijgt op school. Kies voor een LOI-cursus voor kinderen en profiteer van de jarenlange ervaring van de LOI! De cursussen zijn ontwikkeld door ervaren onderwijsdeskundigen. Na afloop heeft je kind een écht diploma op zak!

Games maken leren leuk
Een game spelen is leuk omdat je alles wat je leert meteen kunt toepassen. Dat spreekt kinderen aan. En dat is waar LOI Kidzz haar lesmethode op baseert. Fouten maken is toegestaan. En oplossingen vinden wordt gestimuleerd. Zo verdienen ze punten en bereiken ze haalbare doelen. Resultaat: blije slimme kinderen!