• Home/
  • Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Thuisstudie.nl is een initiatief van JJ Internet Projects. Op het gebruik van alle diensten en websites van JJ Internet Projects zijn de NLdigital Voorwaarden van toepassing.NLdigital voorwaarden

NLdigital collectief

NLdigital is een collectief van ruim 600 bedrijven die de digitale transformatie mogelijk maken. NLdigital vertegenwoordigt wereldwijde spelers én honderden scale-ups en mkb’ers die gezamenlijk de basis vormen van digitaal Nederland.

NLdigital Voorwaarden: de basis voor een goede overeenkomst

Als ICT-leverancier is het belangrijk goede afspraken te maken met opdrachtgevers. Om te voorkomen dat bedrijven bij het opstellen van de afspraken met hun klanten elke keer opnieuw het wiel moeten uitvinden, biedt NLdigital standaard algemene voorwaarden aan: de NLdigital Voorwaarden. Een verzameling aan spelregels die helpt met het verdelen van verantwoordelijkheden en risico’s.

De opzet van de NLdigital Voorwaarden is breed, zodat ieder bedrijf, klein of groot, ze in de verkoop kan gebruiken. De NLdigital Voorwaarden zijn aangepast aan de hand van nieuwe wetgeving en jurisprudentie en gesprekken met onze achterban.

De voordelen van de NLdigital Voorwaarden:

  • Breed toepasbaar
  • Breed draagvlak
  • Sluit aan bij AVG