Hindi

‹ Terug

Hindi - NHA

Niveau:
Taalcursussen vanuit het Engels
Duur:
6 maanden
Lesgeld per termijn:
€ 170

Ga naar Hindi voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Leer de officiële taal van India: volg de cursus Hindi Hindi is een van de meest gesproken talen ter wereld. Het is de officiële taal van India: na China het land met de meeste inwoners. Wanneer je Hindi spreekt, gaat er dus een wereld voor je open. Schrijf je nu in voor de cursus Hindi en begin direct met leren! Hindi en Engels zijn de twee officiële talen van India. Ongeveer 370 miljoen mensen hebben Hindi als moedertaal of als tweede of derde taal. Oorspronkelijk komt het Hindi uit Noord-India, maar het wordt nu gesproken en verstaan op het hele Indiase subcontinent. Ook leuk: je leert in deze cursus Hindi ook meer over Indiase gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je een bezoek brengt aan Mumbai, Delhi of de Taj Mahal. Contacten leggen Hindi leren is een prima idee wanneer je in je werk met mensen uit India te maken krijgt. Heb je reisplannen naar dit bijzondere land? Dan leg je na de taalcursus Hindi snel en gemakkelijk contact met de vriendelijke en gastvrije bevolking. Zo werkt studeren bij NHA Studieprogramma cursus Hindi Woordenschat In de cursus Hindi leer je de basisprincipes van de taal. De nadruk ligt tijdens de thuisstudie op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een flinke woordenschat. Begroetingen In de cursus Hindi leer je onder meer uitdrukkingen voor: basisconversatie, zoals begroetingen; cijfers en tijd; de weg vragen; noodgevallen en medische vragen; eten en drinken, winkelen en ontspanning. Start vandaag met Hindi leren bij NHA! Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Over NHA

De NHA is één van de grootste scholen voor thuisstudies in Nederland. Sinds haar oprichting, ruim 80 jaar geleden, volgden naar meer dan 2 miljoen mensen een cursus en opleiding van NHA.

Erkende MBO en HBO Diploma's
Hogeschool NHA (voor HBO opleidingen) is erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen als rechtspersoon Hoger Onderwijs. Daarnaast vallen de MBO-opleidingen ook onder de Wet Educatie Beroepsonderwijs (WEB. Voor erkende MBO als HBO diploma's zit je dus goed bij NHA.