HBO-programma Digitale veiligheid

‹ Terug

HBO-programma Digitale veiligheid - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Digitale veiligheid voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij leren hoe jij cybercrime herkent én aanpakt? Vanuit jouw vakgebied of persoonlijke interesse? Dan zit jij hier op jouw plek. In 3 maanden tijd leer jij alles over privacy en de maatschappelijke impact van digitale criminaliteit. Ook leer je waarom een integrale aanpak van digitale veiligheidsvraagstukken noodzakelijk is als het gaat om cybercrime. Cybercrime voorbeelden zijn hacking, DDoS-aanvallen, ransomware, virussen en malware. Zowel de overheid, bedrijven en burgers kunnen hier slachtoffer van worden. Start vandaag nog de korte Cybercrime opleiding en bescherm jezelf of jouw organisatie tegen cybercrime! Daarom kies je voor HBO-programma Digitale veiligheid van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief webinar Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)