HBO-programma Voedingsvoorlichting

‹ Terug

HBO-programma Voedingsvoorlichting - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Voedingsvoorlichting voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Heb je interesse in voeding en diĆ«tetiek en wil je kennismaken met gezondheidsvoorlichting? Dan zit je hier goed. Tijdens het hbo-programma Voedingsvoorlichting leer je hoe je gezond gedrag op groepsniveau stimuleert, gezondheidsvoorlichting geeft en ziektes voorkomt. Hoe vergroot je de zelfeffectiviteit van de bevolking om met factoren om te gaan die gezond gedrag kunnen belemmeren? Hoe ontwikkel je copingstrategieĆ«n en bied je handvatten voor gedragsverandering? Start vandaag nog met dit hbo-programma en haal in 3 maanden je certificaat!  Daarom kies je voor HBO-programma Voedingsvoorlichting van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomst Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)