HBO-programma Diversiteit in de counseling

‹ Terug

HBO-programma Diversiteit in de counseling - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 1614

Ga naar HBO-programma Diversiteit in de counseling voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil je basiskennis opdoen over counseling en ben je daarbij geïnteresseerd in verschillende (culturele) achtergronden? Dan zit je hier goed. Tijdens het hbo-programma Diversiteit in counseling krijg je een inleiding in de counseling en verdiep je je in verschillende werkvelden binnen counseling. Ook leer jij hoe je mensen met allerlei verschillende achtergronden coacht. Wat is de invloed van iemands achtergrond (denk aan waarden en normen of seksualiteit) op zijn of haar leven? Start vandaag nog dit hbo-programma en haal in 6 maanden je certificaat!

Daarom kies je voor HBO-programma Diversiteit in de counseling van het NTI:

  • Erkende onderwijsinstelling
  • In 6 maanden af te ronden
  • Geen vooropleiding nodig
  • Inclusief praktijkbijeenkomsten
  • Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)