Cliëntbegeleiding in de counseling

‹ Terug

Cliëntbegeleiding in de counseling - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar Cliëntbegeleiding in de counseling voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij nog beter worden in jouw werk als counselor? Je communicatieve vaardigheden verbeteren, maar ook aan de slag met de theorie achter de vaardigheden? Kies dan voor dit hbo-programma Cliëntbegeleiding in de counseling. Je ontdekt hoe communicatie werkt en wat jouw rol is in de communicatie. Welke communicatievormen zijn er? Hoe ga je om met weerstand? Wat is directieve en non-directieve gespreksvoering? En hoe laat je de cliënt het verloop van de begeleiding bepalen? Ook verdiep je je in creatieve counseling door de inzet van bijvoorbeeld spellen, schilderen en schrijven. Start vandaag nog en haal in 6 maanden je certificaat! Daarom kies je voor Cliëntbegeleiding in de counseling van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinar Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)