HBO-programma Safety- en securitymanagement

‹ Terug

HBO-programma Safety- en securitymanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar HBO-programma Safety- en securitymanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Safety- en securitymanagement zijn steeds meer met elkaar verbonden binnen bedrijven en organisaties. Ontwikkelingen zoals digitalisering en informatisering zorgen ervoor dat KAM (kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu), safety- en security management in samenhang ontwikkeld worden. Informatie wordt op verschillende manieren gebruikt en vereist dus ook verschillende niveaus van beveiliging. Tijdens dit hbo-programma verdiep je je onder meer in ISO-normeringen en -certificeringen en de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Start vandaag nog de opleiding Safety en Security Management HBO en leer alles over informatiebeveiliging! Daarom kies je voor HBO-programma Safety- en securitymanagement van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomst Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)