HBO-programma Veiligheidsmanagement

‹ Terug

HBO-programma Veiligheidsmanagement - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Veiligheidsmanagement voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Tijdens deze korte hbo Veiligheidsmanagement behandel je verschillende veiligheidsvraagstukken op het gebied van de fysieke veiligheid. Denk aan milieu(criminaliteit), het gebruik en vervoer van gevaarlijke stoffen, risico’s die luchthavens geven en de ontwikkelingen in wet- en regelgeving. Ook ga je aan de slag met crisismanagement. Hoe bereidt Nederland zich voor op rampen en crises? Ten slotte verdiep je je in risicomanagement. Welke risico’s zijn er in de bedrijfsprocessen binnen een organisatie? Hoe schat je in of risico’s kunnen leiden tot een ramp? Start vandaag nog met deze interessante en belangrijke opleiding Veiligheidsmanagement! Daarom kies je voor HBO-programma Veiligheidsmanagement van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinar Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)