HBO-programma Businessmanagement en organisatie

  • Home/
  • Rubrieken/
  • HBO-programma Businessmanagement en organisatie
‹ Terug

HBO-programma Businessmanagement en organisatie - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
9 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 2565

Ga naar HBO-programma Businessmanagement en organisatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij meer inzicht in het functioneren van organisaties? Wil je weten hoe bedrijven zich klaar kunnen maken voor de toekomst en zich kunnen onderscheiden van de rest? Volg dan deze korte HBO Business management en organisatie. Je leert de eerste stappen in het effectiever inzetten van communicatie. Hoe zorg je ervoor dat er geluisterd wordt naar jouw advies en belangrijker nog: dat het ook daadwerkelijk opgevolgd wordt? Je leert nieuwe innovatieve bedrijfsmodellen ontwerpen en implementeren, om een organisatie levensvatbaar te houden. Start vandaag met Business Management HBO en haal in 6 maanden je certificaat! Daarom kies je voor HBO-programma Businessmanagement en organisatie van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 6 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief praktijkbijeenkomsten Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)