HBO-programma Jeugd- en gezinsprofessional

‹ Terug

HBO-programma Jeugd- en gezinsprofessional - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
15 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 4199

Ga naar HBO-programma Jeugd- en gezinsprofessional voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Iedereen die werkt in de jeugdhulp of -bescherming moet zich vanaf 1 januari 2018 registeren bij de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Wil je werken in de jeugdhulp, maar kom je nog niet in aanmerking voor een registratie als jeugd- en gezinsprofessional? Bijvoorbeeld omdat jouw diploma ouder dan 5 jaar is, of omdat je geen uitstroomprofiel jeugdzorgwerker hebt? Volg dan dit hbo-programma. Je leert hoe je een bijdrage levert aan een veilige opvoeding en hoe je ouders en opvoeders hierbij begeleidt. Na succesvolle afronding kun je bij de SKJ de registratie aanvragen. Daarom kies je voor HBO-programma Jeugd- en gezinsprofessional van NTI: Aanvullende scholing voor de SKJ-registratie Erkende onderwijsinstelling In 9 maanden af te ronden Inclusief praktijkbijeenkomsten en webinar Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)