Kort HBO-programma Pedagogisch coach

‹ Terug

Kort HBO-programma Pedagogisch coach - NTI

Niveau:
HBO
Type:
HBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 840

Ga naar Kort HBO-programma Pedagogisch coach voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Vanaf 2019 dient elke kinderopvang- en peuterspeelzaalorganisatie een pedagogisch beleidsmedewerker en coach te hebben. De functie kan gesplitst worden in Pedagogisch Beleidsmedewerker en Pedagogisch Coach. Met deze branche-erkende opleiding Pedagogisch coach kinderopvang speel je in op grote vraag naar pedagogische coaches. De praktijkgerichte opleiding stoomt je klaar om in een kinderopvang of peuterspeelzaal coachingsgesprekken te voeren en coachingsplannen op te stellen. Iets voor jou? Start vandaag nog en rond de opleiding al in 3 maanden af! Daarom kies je voor Kort HBO-programma Pedagogisch coach van NTI: Branche-erkende opleiding In 3 maanden af te ronden Inclusief praktijkbijeenkomst Veelgevraagde functie in de kinderopvang Inclusief vakliteratuur

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)