MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel
‹ Terug

MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 510

Ga naar MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk je als verzorger of begeleider in de zorg en wil jij cliƫnten nog beter kunnen begeleiden? Met dit keuzedeel doe je veel kennis op over hersenschade bij cliƫnten. Hoe ga je om met mensen die lijden aan hersenschade? En wat gebeurt er als je een hersenbeschadiging oploopt die uiterlijk niet zichtbaar is? Niet-aangeboren hersenletsel vraagt om een specifieke manier van zorgen en begeleiden, met veel aandacht voor emotionele begeleiding. Je doet praktijkervaring op tijdens een stage en krijgt na afloop een erkend certificaat dat een mooie aanvulling is op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Mensen met niet-aangeboren hersenletsel van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)