MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk

  • Home/
  • Rubrieken/
  • MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk
‹ Terug

MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 555

Ga naar MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij je kennis van het Nederlandse belastingrecht uitbreiden en een kei worden in het doen van aangiftes? Dan zit je hier goed. Tijdens dit keuzedeel ga je aan de slag met aangiftes voor inkomsten- en vennootschapsbelasting en loonberekeningen. Je verdiept je in belastingrecht, lokale belastingen en fiscale regelgeving. Je leert praktische vaardigheden die je meteen in je werk kunt toepassen. Ook handig als je wilt doorstromen naar een hbo-opleiding als Accountancy of Economie. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Fiscale werkzaamheden in de praktijk van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)