Kostencalculatie

‹ Terug

Kostencalculatie - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 210

Ga naar Kostencalculatie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag in een financieel administratieve functie? Dan is kennis van kostencalculatie onmisbaar. Deze cursus gaat verder dan basisberekeningen. Je gaat aan de slag met kostenbudgettering en -bewaking en helpt de financiƫle besturing van een organisatie bevorderen. Je oefent met diverse berekeningen in deze praktische cursus. Zo word je een waardevol financieel adviseur. Start vandaag nog met Kostencalculatie! Daarom kies je voor Kostencalculatie van NTI: Officieel erkend Associatie-diploma In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)