Financiering

‹ Terug

Financiering - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 210

Ga naar Financiering voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag in een financieel administratieve functie? Dan is kennis van financiering onmisbaar. Denk aan het maken van berekeningen voor eigen vermogen en vreemd vermogen of het beoordelen van een jaarrekening. Alle belangrijke onderwerpen komen aan bod tijdens deze opleiding Financiering. Na afloop kun je een gedegen advies geven over de financiƫn van een onderneming. Jouw kennis komt goed van pas in allerlei functies in de financiƫle of administratieve dienstverlening. Start vandaag nog met de opleiding Financiering en haal een erkend diploma! Daarom kies je voor Financiering van NTI: Officieel erkend Associatie-diploma In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)