Belastingwetgeving

‹ Terug

Belastingwetgeving - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 210

Ga naar Belastingwetgeving voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Om belastingaangifte te doen voor een organisatie, is het van belang om de wetgeving omtrent belastingen goed te kennen. Denk aan de belangrijkste bepalingen van de Algemene Wet inzake Rijksbelastingen en de Wet op de inkomstenbelasting 2001. Tijdens deze cursus leer jij de belangrijkste belastingwetgevingen en gerelateerde termen. Zo kun jij moeiteloos een belastingaangifte doen. Start vandaag nog en haal het erkende diploma van de Nederlandse Associatie van Examinering! Daarom kies je voor Belastingwetgeving van NTI: Officieel erkend Associatie-diploma In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)