Bedrijfsadministratie

‹ Terug

Bedrijfsadministratie - NTI

Niveau:
Beroepsopleidingen
Type:
Beroepsopleidingen
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 210

Ga naar Bedrijfsadministratie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag in een financieel administratieve functie? Dan is kennis van bedrijfsadministratie onmisbaar. Tijdens deze opleiding Bedrijfsadministratie leer je allerlei boekingen en berekeningen maken. Bijvoorbeeld voor kostenbudgettering of leasing. Ook leer je werken met een ERP-systeem, een computerprogramma ter ondersteuning van de financiƫle administratie. Allerlei praktische kennis dus, die je meteen kunt toepassen in jouw baan. Iets voor jou? Start vandaag nog en haal het erkende diploma Bedrijfsadministratie! Daarom kies je voor Bedrijfsadministratie van NTI: Officieel erkend Associatie-diploma In 3 maanden af te ronden Geen vooropleiding nodig Inclusief lesmateriaal Erkende onderwijsinstelling

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)