MBO Keuzedeel Werken met baby’s

‹ Terug

MBO Keuzedeel Werken met baby’s - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 405

Ga naar MBO Keuzedeel Werken met baby’s voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Werk jij in de zorg of bij een kinderdagverblijf en wil jij beter met baby’s leren werken? Tijdens deze MBO Cursus Werken met baby’s leer je allerlei praktische vaardigheden die jou gaan helpen in jouw (toekomstige) baan. Je verdiept je in pedagogiek, ontwikkeling en verzorging van baby’s van 0 tot 2 jaar. Ook leer je over voeding voor baby’s, omgaan met temperamenten, toepassen van de juiste tiltechnieken en het creëren van een geschikte speelleeromgeving. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Werken met baby’s van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)