MBO Keuzedeel Zorg en technologie

‹ Terug

MBO Keuzedeel Zorg en technologie - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
6 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 510

Ga naar MBO Keuzedeel Zorg en technologie voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

De technologie in de zorg ontwikkelt zich voortdurend. Als zorgprofessional wil je daar natuurlijk op kunnen inspelen. Tijdens het 6 maanden durende keuzedeel Zorg en technologie leer jij om te gaan met de nieuwste zorgtechnologie. Niet alleen het gebruik van deze zorgtechnologie, maar ook de communicatie hierover naar de cliƫnten speelt een belangrijke rol. Je oefent praktische vaardigheden die je meteen in je werk kunt toepassen. Dat maakt dit keuzedeel een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Zorg en technologie van NTI: In 6 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)