MBO Keuzedeel Intra- en transmurale zorg

‹ Terug

MBO Keuzedeel Intra- en transmurale zorg - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 480

Ga naar MBO Keuzedeel Intra- en transmurale zorg voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Bij intra- en transmurale zorg wordt er zorg geboden door verschillende zorgverleners. Het is een combinatie van bijvoorbeeld thuiszorg en zorg op locatie, zoals in een ziekenhuis. Wil jij werken in de intra- en transmurale zorg, dan is dit keuzedeel een nuttige verdieping. In de cursus ligt de nadruk op het verlenen van specialistische farmaceutische zorg in de apotheek. Je leert contact onderhouden met zorgverleners, de behoeften van de patiƫnt in kaart brengen en opname- en ontslaggesprekken voeren. Dit erkende keuzedeel is een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Intra- en transmurale zorg van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)