MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden basis

‹ Terug

MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden basis - NTI

Niveau:
MBO
Type:
MBO
Duur:
3 Maanden
Lesgeld totaal:
€ 255

Ga naar MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden basis voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Of je nu in de zorg werkt, in de administratie of als HR-medewerker, digitale vaardigheden komen vrijwel overal van pas. Wil jij je digitale vaardigheden bijspijkeren, zodat jij je werk nog beter kunt doen? Volg dan het keuzedeel Digitale vaardigheden mbo. Je krijgt inzicht in de koppeling tussen systemen en het op juiste wijze verspreiden van informatie. Hoe kun je het beste digitaal communiceren? En hoe kun je ICT effectief inzetten in jouw beroep? Na afloop van de cursus haal je een erkend mbo-certificaat. Een mooie aanvulling op je cv! Daarom kies je voor MBO Keuzedeel Digitale vaardigheden basis van NTI: In 3 maanden af te ronden Keuzedeel uit erkende mbo-opleiding Haal een officieel mbo-certificaat Inclusief lesmateriaal Beste prijs-kwaliteitverhouding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)