Search Engine Advertising (SEA)

‹ Terug

Search Engine Advertising (SEA) - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 225

Ga naar Search Engine Advertising (SEA) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag in de online marketing of heb je een eigen website die je beter vindbaar wilt maken? Met Search Engine Advertising (SEA) leer je hoe je meer publiek naar je site trekt door te adverteren in zoekmachines als Google. In deze SEA cursus duik je in Google Ads, het programma waarmee je jouw advertenties in Google toont. Je leert hoe Google de volgorde van zoekresultaten bepaalt, hoe je de juiste zoekwoorden vindt en passende advertenties maakt. In slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Heb je meer tijd? Dan kun je de SEA cursus natuurlijk ook sneller afronden! Daarom kies je voor Search Engine Advertising (SEA) van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 1 maand af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)