HTML en CSS

‹ Terug

HTML en CSS - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 225

Ga naar HTML en CSS voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij weten wat er allemaal komt kijken bij het bouwen en opmaken van een webpagina? Dan zit je met de cursus HTML en CSS goed. Met HTML kun je de inhoud van een pagina structureren en met een bepaalde opmaak weergeven. Denk aan koppen en opsommingen. Vervolgens kun je met CSS stijlen toevoegen, zoals achtergrondkleuren, lettertypes of lijnen. In slechts 5-10 minuten per dag oefen je met de belangrijkste functies. Zo leer je in no-time de onderdelen van een webpagina kennen en kun je deze zelf bouwen. Start vandaag nog met de interessante CSS en HTML cursus! Daarom kies je voor HTML en CSS van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 1 maand af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)