Introductie in SQL

‹ Terug

Introductie in SQL - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 230

Ga naar Introductie in SQL voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Veel websites hebben een SQL-database. Hierin staan allerlei websitegegevens, bijvoorbeeld van klanten die een account hebben op je site. Met SQL (Structured Query Language) kun je de database beheren en bijvoorbeeld gegevens invoegen, updaten en verwijderen. Hoe je dat doet leer je in deze compacte SQL training. Je leert meer over het opmaken van een database en gaat aan de slag met tabellen en sleutels.  In slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Heb je meer tijd? Dan kun je de SQL training natuurlijk ook sneller afronden! Daarom kies je voor Introductie in SQL van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 1 maand af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)