Search Engine Optimization (SEO)

‹ Terug

Search Engine Optimization (SEO) - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 225

Ga naar Search Engine Optimization (SEO) voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

Wil jij aan de slag in de online marketing of heb je een eigen website die je beter vindbaar wilt maken? Met Search Engine Optimization (SEO) laat je jouw site beter naar voren komen in zoekmachines als Google. Je leert in deze online cursus SEO hoe Google de volgorde van zoekresultaten bepaalt, hoe je de juiste zoekwoorden vindt en wat de do’s en don’ts van linkbuilding zijn. In slechts 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Heb je meer tijd? Dan kun je de SEO cursus natuurlijk ook sneller afronden! Daarom kies je voor Search Engine Optimization (SEO) van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 1 maand af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)