Programmeren met PHP

‹ Terug

Programmeren met PHP - NTI

Niveau:
Cursussen
Type:
Cursussen
Duur:
Eenmalig
Lesgeld totaal:
€ 230

Ga naar Programmeren met PHP voor actuele (en meer) prijzen en aanbiedingen.

PHP is een programmeertaal aan de serverkant en wordt gebruikt voor het maken van dynamische websites. PHP leren is erg nuttig aangezien het veruit de meest gebruikte servergebaseerde programmeertaal is. Tijdens de PHP cursus maak je kennis met en verkrijg je inzicht in PHP. Waar wordt het voor gebruikt? Hoe werkt het? En waarom is het belangrijk dit te beheersen? In 5-10 minuten per dag loop je stap voor stap door de lesstof heen. Na afloop van de PHP cursus heb jij beter inzicht in de programmeertaal en ben je in staat zelf codes te schrijven. Daarom kies je voor Programmeren met PHP van NTI: Erkende onderwijsinstelling In 1 maand af te ronden Bepaal zelf je studietempo Volledig online te volgen Inclusief begeleiding

Over NTI

Het NTI staat al ruim 70 jaar voor toonaangevend afstandsonderwijs. Het NTI biedt ruim 850 opleidingen en cursussen aan. Van korte cursus tot volledige masteropleiding. Bij het NTI studeer je waar en wanneer jij dat wilt, met persoonlijke begeleiding van jouw docenten en je mentor.

Hoogst mogelijke NVAO-accreditatie
Alle HBO-opleidingen van Hogeschool NTI zijn van de hoogste kwaliteit, hetgeen wordt bevestigd door de NVAO. Zo ben je met een opleiding van Hogeschool NTI verzekerd van een wettelijk erkend bachelor- of masterdiploma. Een diploma dat zelfsvinternationaal wordt erkend. (NVAO is de grootste onafhankelijke organisatie in Nederland en Vlaanderen, die toeziet op de kwaliteit van het hoger onderwijs.)